Edició Barcelona
Com cada any ja torna la Festa dels Supers a l'anella Olímpica de Barcelona. Dos dies plens de música, festa, jocs i activitats de tot tipus per gaudir amb tota la família amb els famosos personatges d'aquest programa de TV3.
No us espanteu si aquest diumenge us trobeu a Darth Vader passejant pels voltants de l'Arc de Triomf, és del tot normal. 
El Més Petit de Tots és un festival ben singular. Una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits; pels que tenen menys de 5 anys
Xarlatans, domadors de puces, acròbates, titellaires i atraccions mecàniques obren la porta a un món insòlit
La tardor és una bona excusa per animar-nos a fer receptes de temporada, per això hem escollit la carabassa com a ingredient estrella. És dolceta, versàtil i sana per a tota la família. 
Trobada internacional que aborda la gestió d’intervencions urbanes autònomes a l’espai públic a partir de dos eixos principals: un seminari internacional i intervencions murals a l'espai públic.
Un espectacle poètic i sensible que diverteix a petits i grans!
L'hàbit de lectura es pot fer feixuc si els llibres són avorrits... però el format còmic i revista és ideal per engrescar-se i descobrir el plaer de llegir!
Amb una amplia oferta d’espectacles per al públic familiar, infantil i adult, anunciar-vos que arriba la 5a edició del Munt de Mots, el festival de narració oral de Barcelona.
El nou llibre de Marta Altés ja és aquí: Canviem de casa. La llibreria Abracadabra organitza un divertit taller de màscares de la mà de l'autora i així poder anar descobrint les interioritats del llibre.
L'Iris Grace resulta que té un ajudant darrere de les escenes que també és digne de lloança: la Thula.
Plenido Dental, experts en casos complexos, cirurgia maxilofacial, odontopediatria, implantologia, periodoncia.
Patim, patam, patum... Un nou espectacle de titelles de la companyia La Petita Brownie & Ciarecomanat a la sala Atriuml. Aventures a partir de 2 anys...
 
Us convidem a descobrir el Parc del Laberint d'Horta de la ma de Bugaboo, un parc que és molt més que tan sols un parc amb un laberint.
The Pinker Tones, el duo català reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, presenten el concert familiar Rolf & Flor, un espectacle divertit, participatiu i educatiu a partir de les aventures de Rolf & Flor: Rolf & Flor al Cercle Polar. 
Una activitat extraescolar per apropar-se i descobrir l’art contemporani i els processos creatius. 
Voleu passar un dia de circ en família i en plena natura? Doncs el Circ a Les Feixes us ofereix la possibilitat de passar una jornada inoblidable. Us submergireu en l'ambient del circ des del primer minut que arribeu.
A Infants terribles sereu vosaltres els qui escriureu la història que passarà damunt de l'escenari, us atreviu a inventar?
Arriben de nou els tallers infantils a la Fundació Francisco Godia, fins al 25 d’octubre podeu trobar un taller sobre l’època del Modernisme.
Aneu a la Casa elizalde a gaudir de les cançons del conte Rocu i el mar dels invisibles! Cançons que parlen sobre històries de tonyines atletes, de cavallets drets i esclops amb panxes.
Tant un relat com altre ens serveixen per recordar aquella època en la tots crèiem que qualsevol cosa era possible. Qualsevol.
La smart city és un nou concepte de ciutat que treballa per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.
FamiliaXL.com i familiaXS.com són dues noves plataformes gratuïtes plenes d’avantatges i descomptes en tot tipus de serveis i productes per a famílies nombroses i monoparentals.
És un tema delicat, i ningú s'ha atrevit a qüestionar-ho fins ara. Aquesta obra s'aventura en aquest enigma per buscar-hi resposta: Les princeses es tiren pets? 
L’Obra Social ”la Caixa” ofereix vuit sessions d’un espectacle que recupera temes de mestres com Bernstein, Gershwin, Rodgers i Porter.
 
Ja arriba el gran espectacle de Disney a Barcelona i els espectadors podran vibrar recordant amb 25 estrelles Disney les millors històries de tots els temps. 
Gabriele Galimberti ha creat una sèrie de fotografies que impacten per la seva senzillesa sinceritat i realitat. Infants del món.
Torna al Teatre del Raval “El secret de la cuina”, un musical per tota la família de Pedro Pardo (Oh Happy Day) protagonitzat per Igor Szpakowski (el Jordi de Polseres vermelles).
 El punt de partida és la llegenda popular però atents a l'adaptació!
El primer taller de la temporada s’inspira en la manera com alguns artistes contemporanis de la Col·lecció MACBA, com Richard Hamilton, Diethe Roth, Antonio Beneyto o Martin Kippenberger, entre molts altres, s’aproximen al gènere del retrat. 
 
És una web de
Oficines Petitcity.com
c/Neptú, 18 Baixos, 08006 BCN
Tel. 93 368 66 36
Mail. admin@petitcity.com
Disseny web i programació
Albert Corberó
Miquel Serrabassa
Jose M. Gutiérrez
© Copyright Petitcity S.L. 2014