Edició Barcelona
Cinema, tallers, contes, exposicions... Gaudir de les vacances amb activitats per tota la família.
Els personatges dels contes infantils més famosos s'uneixen entre cançons per resoldre l'enigma del Gran Llibre Màgic... ho aconseguiran? 
La Pedrera proposa un taller àudiovisual per descobrir un munt de secrets sobre la vida de Gaudí.
L'Auditori proposa un concert de músiques d’estils i èpoques diferents, interpretats per la bateria i altres percussions i diferents instruments de la família del metall.
Els personatges de la Llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé el seu paper degut a que feia molt de temps que ningú els llegia.
 Millor Espectacle de primera infància FETEN 2012. On van a parar les històries inventades a les estones d'esbarjo?
 La companyia Joventut de la Faràndula porta al Teatre Poliorama una versió musical del clàssic infantil.
Espectacle de contes infantils on dues gotes d'aigua ens descobreixen dues apassionants històries.
Al Forn Baltà no només hi trobareu les tradicionals mones de Pasqua, també hi trobareu tots els elements imprescindibles per fer-les al vostre gust. Hi trobareu: ous de xocolata, pollets, plomes, figuretes, farines ... 
Percussió corporal, humor i molta música al Plau de la Música. Quatre artistes que exploren totes les possibilitats de la percussió. 
Un vídeo enregistra els canvis d'una nena des del seu naixement fins a la preadolescència. 
El projecte d'una fotògrafa per mostrar els canvis de les persones al llarg del temps. 
Us proposem un taller pels vostres fills relacionat amb Sant Jordi. Per no perdre el fil de les lectures... 
Cantar, jugar, assajar una obra de teatre o crear una obra d'art són els mètodes clau que Collage proposa per a aprendre anglès. Una acadèmia on els infants somriuen en tot moment.
 
Un espectacle de titelles de Galiot Teatre que es podrà veure els dies de Pasqua al Cosmocaixa. 
Què és la revolució genòmica? Què és la medicina personalitzada? Com s’hi ha arribat? Com ens en beneficiem? Aquestes són algunes de les preguntes que mira de respondre un taller al Cosmocaixa.
La galeria d'art nòmada Ilustrarium organitza l'exposició "Drawing stories" , una exposició d'il·lustració de llibres infantils especialment concebuda i dissenyada per a infants.
Una activitat per conèixer com era la barcelona del 1900, moment en què es va construir aquest monument arquitectònic.  
Una mare fotografia la forta relació entre la seva filla i la seva gosseta bulldog anglesa. Unes imatges divertides i tendres. 
Què millor que passar una tarda creant unes gallinetes de pasqua amb material reciclat? Fàcil, per a totes les edats i ideal per Setmana Santa! Tots els passos per a realitzar una Xica, una Tica o una Camacurta i Ballarica!
En Miguel és molt valent, especialment quan és de dia i fa sol, però a la nit té por als “monstres” que viuen a la seva casa 
La xocolata és una de les protagonistes de la Setmana Santa, sobretot pels padrins i els fillols. I no negarem que la xocolata ens encanta... i si és bonica, encara més! 
Preparats per viure un concert de quartet de corda molt especial? El conjunt l'acompanyen dos pintors que van il·lustrant un conte a un llibre gegant... música, pintura i narració, tot en un! 
Un nou espai de Cosmocaixa que vol servir de punt de trobada entre els investigadors i la societat per fomentar la vocació científica entre els més joves.
Els diumenges al matí, el Poble Espanyol ofereix un taller de punts de llibre per celebrar l'arribada de Sant Jordi.
Us presentem a la Samantha Lee. Els seus plats artístics triomfen a les xarxes socials. Us atreviu a preparar-ne un...?
A través de la façana de vidre del CCCB es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual: el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre Collserola.
Un taller d'arts plàstiques que ens descobreix que un llibre no té sempre forma de llibre!
Els dos grans il·lusionistes de l'escena catalana junts per oferir-nos il·lusió, sorpreses, misteri, emoció i humor! Màgia per a tots!
Tendresa i innocència acompanyen a La Xicana, una pallassa que vol fer màgia però sempre s'equivoca. Riures, joc i molta participació del públic seran els ingredients claus d'aquest espectacle!
 
És una web de
© Copyright Petitcity S.L. 2014