Edició Barcelona
Si us agrada crear, el teatre, el cinema, els llibres, les exposicions us hi esperem !
Museu de Can Framis és un museu amb una col·lecció d'art contemporani de visita obligatòria a Barcelona. I amb tallers didàctics per als més petits. Molt recomanable per visitar en família.
Torna el Carnaval!!! El rei Carnestoltes és a punta d'arribar i, com cada any, ens porta la més esbojarrada de les manifestacions festives tradicionals de Barcelona.
Ja està arribant l'hora, ja vénen de gust les calçotades, oi? Més que un menjar ja és un acte social, per gaudir en grup o família. Posar-se el pitet i sucar el calçot en la salsa romesco ja és una litúrgia imprescindible en aquesta època de l'any.

La companyia Únics produccions torna aquest febrer al Teatre Poliorama de Barcelona amb l’èxit del muntatge “El petit Dalí” basat en el llibre d’Anna Obiols i Subi de l’editorial Lumen.
Ja queda poquet pel Carnaval i inevitablement comencem a pensar en les disfresses dels més petits. Small&Nice ens proposa una opció molt divertida: un Carnaval en família.
Ens trobem en una botiga de vetes i fils on les coses no van bé i si la cosa no millora aviat hauran de tancar el negoci. Però abans de llençar la tovallola estan disposat a fer el que calgui. Això sí, amb cançons i rialles!
Un taller d’arquitectura a càrrec de El globus vermell. Després de passejar per l’edifici i descobrir com i per què el van pensar d’aquesta manera, construirem entre tots un museu ideal
Set espais de circ de Catalunya ofereixen un taller de circ per a famílies el cap de setmana del 7 i 8 de febrer. Una petita descoberta del circ i els seus espais, desenvolupant habilitats físiques i expressives i compartint temps en família.
A partir del diumenge 11 de gener tornen les sessions de Verdi Kids, una programació estable de cinema per als més petits que ofereix sessions de cinema cada diumenge matí i tarda, amb una programació diferent i alternativa a la de les sales comercials i les seves estrenes.
Fang, pedra, fusta i metall, materials que l'escultor utilitza per explicar històries.
Un concert on, amb el teatre i la música en directe, esperen endinsar-vos en un viatge que travessa la negra nit, ens tranquil·litza la por, desperta les emocions i tots els sentits.
Slam Dancing Kids ofereix classes de dansa en anglès per a nens i joves de 4 a 16 anys. 50% de descompte en el preu de la matrícula als seguidors de PetitBCN.
 
Una versió màgica i molt visual del conte infantil 'El Molinet Màgic'. En Pit viu en un terrat i passa molt de fred. Un dia, però, apareix un molinet que pot fabricar tot el que ell desitgi. Això sí, cal saber com aturar-lo.
Vint-i-vuit anys conservant i exhibint un patrimoni cultural de gran valor històric i artístic. Des de 1996 organitzant, desenvolupant i fent viable el Marionetarium, un espai dedicat a l'animació, difusió, formació i creació de titelles.
Un gran assortit d'instruments de corda i la complicitat d'una formació que combina el fiscorn, clarinet baix, acordió, violí, veu... i fins i tot una serra!
La mare cabra ha d'anar al mercat i les set cabretes es quedaran soles a casa, però amb l'advertència que no han d'obrir la porta a ningú. No obstant això, el Llop no tardarà a trucar a la porta.
El film, que beu de l’obra de l’escriptora i il·lustradora belga Gabrielle Vincent, narra l’amistat entre un ós i una ratolineta molt desperta.
La princesa Bleda ha perdut el seu tresor. El trobarà, però en un lloc inesperat. I és que el seu tresor és ben diferent de com ens l'havíem imaginat…
Al Servei Estació t'ofereixen tallers familiars de diferents disciplines, on aprendràs des de la pràctica. Ells posen el material i tu la imaginació!
La companyia Únics produccions torna aquest febrer al Teatre Poliorama de Barcelona amb l’èxit del muntatge “El petit Dalí” basat en el llibre d’Anna Obiols i Subi de l’editorial Lumen.
Albergs repartits per tot Catalunya, per la costa i l'interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès natural i cultural que mostren l'atracció i la grandesa d'allò que el nostre país pot oferir als seus visitants.
Un gran assortit d'instruments de corda i la complicitat d'una formació que combina el fiscorn, clarinet baix, acordió, violí, veu... i fins i tot una serra!
Animeu-vos a conèixer els contes musicals de la Maila!
A Infants terribles sereu vosaltres els qui escriureu la història que passarà damunt de l'escenari, us atreviu a inventar?
Els jocs de rol tenen un important paper en el desenvolupament personal i social dels més petits. Amb Barruguet, a més són divertidíssims! Per això, Barruguet els ajuda a ser...
Teresa Roig ens recomana “Una mica de mal humor”, un llibre on grans i petits podem veure i compartir la relació entre dos desconeguts, amb els seus bons moments i aquells que no ho són tant.
 
Déjà Vu és un espectacle de gran bellesa i elegància que ens fa reviure els antics espectacles de prestidigitació, quan els mags disposaven d’un estatus superior només pel fet de fer creure al públic que la màgia era tenir poder i una ment prodigiosa.
Un taller d’arquitectura a càrrec de El globus vermell. Juguem a ser arquitectes per un dia i descobrir quin és el procés que se segueix per a dissenyar un edifici.
Després de l’èxit de l’any passat, Viu el Teatre enceta la segona temporada de BABIES al CCCB, l’espai de teatre per als més petits de la casa.
 
És una web de
Oficines Petitcity.com
c/Neptú, 18 Baixos, 08006 BCN
Tel. 93 368 66 36
Mail. admin@petitcity.com
Disseny web i programació
Albert Corberó
Miquel Serrabassa
Jose M. Gutiérrez
© Copyright Petitcity S.L. 2014