Edició Barcelona
Veniu a passar una bona estona elaborant un barret, que després us proporcionarà moltes hores de joc i diversió amb família i amics.
Amb Hannah dels tres països entendrem el fenomen de l’emigració a casa nostra. Parlarem de multiculturalitat, de xenofòbia i del respecte a l'altre amb una atenció especial també a la igualtat de gènere.
Benvinguts al laboratori en què Mr. Sound s'escarrassa cada dia per garantir que la ciutat soni com cal. Voleu fer-li un cop de mà?
Un viatge fantàstic, on la realitat es converteix en fantasia; és, de fet, una porta oberta a un somni, on els infants viuen una experiència inoblidable i els adults es transformen en nens..
El Museu té portes, finestres i vidres i miralls. Hi ha escales, rampes, passadissos i sales. Al Museu hi entra la llum, les persones i el so de la plaça. Però tot està per descobrir o descobrir de nou. 
El Museu té portes, finestres i vidres i miralls. Hi ha escales, rampes, passadissos i sales. Al Museu hi entra la llum, les persones i el so de la plaça. Però tot està per descobrir o descobrir de nou. 
Un espectacle ple de coreografies trepidants i temes musicals amb molta força que qüestiona la fama en un món que gira ràpid i busca l'impacte mediàtic.
Patufet és un nen molt petit. Però molt molt petit. Aquest matí, quan s'ha llevat, Patufet ho ha vist claríssim: avui serà un dia ple d'aventures!
Música, gastronomia, cultura i oci es donen cita al recinte del Poble Espanyol. Una proposta plena d'activitats infantils.
Kissu és un cadell de llop adoptat per la Duna i el seu avi, però ells no ho saben. Què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d'en Kissu?
Dos joves artistes us guiaran pel món de l'expressió pictòrica des de les seves pròpies vivències. Fent ús de totes les eines que ens dóna el teatre i l'ús de tecnologies audiovisuals aplicades a l'escena.
Més de 8 anys consecutius en cartell i més de 100.000 espectadors fan que Màgia Júnior es consideri l'espectacle familiar de referència de la màgia a Barcelona.
Petits protagonistes d'un teatre de musicosetes amb moixaines, titelles i cançons per a nadons i primera infància. Rimes per a fer riure l'infant, bressolar-lo i acaronar-lo!
 El punt de partida és la llegenda popular però atents a l'adaptació!
 
Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té.
El Nan Casteller és un joc de construcció de peces de fusta natural on l’objectiu és construir Castells com més alts millors i aprendre de cada castell que cau. És una recomanació de Bateau Lune.
Small and Nice ens proposa una recepta molt fàcil però alhora deliciosa per endolcir aquesta tornada a la rutina. 
Vols conèixer el mètode d'iniciació a la música per a petitons (0 a 5 anys) amb els seus adults?
Els diumenges d'octubre, el Poble Espanyol us proposa: L’Arbre de la vida, una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats.
Us imagineu al vostre infant passejant entre flors i bolets gegants, amagant-se darrere un croissant de més de 2 metres de llargada o enfilant-se a una goma d’esborrar d’un metre d’alçada? Doncs tot això és possible i més al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar.
Aquest any, GIOTTO & Save the children s’han unit per lluitar contra la pobresa infantil a Espanya. Junts, treballen per garantir l’accés a l’educació dels nens i nenes en risc de pobresa i exclusió.
SUMI és més que una escola de música, és un espai obert per a tots els nens i nenes, i les famílies que estimen la música. Places noves!
Small&Nice ens descriu amb tota mena de detalls les avantatges d'aquesta alternativa per si encara esteu pensant a organitzar les vacances o una sortida original en família.
 Les bombolles de sabó són tot un clàssic que sempre triomfa. Sigui qui sigui, petits o grans, que comenci a fer-ne es torna com un “imant” per a la resta de la gent que hi ha al voltant, sobretot per als més petits.
El rei o la reina de la casa fa anys? Vol celebrar-ho amb els seus amics tot trencant una pinyata? Doncs feu-la junts!
Decorar la taula també és un ingredient important per a la vetllada perfecte. Voleu descobrir les últimes tendències per petits i grans?
Small and nice ens proposa activitats originals per fer en família; en aquest cas es tracta de fer una garlanda ben acolorida per decorar les terrasses, patis, balcons, jardins o el que calgui, per convertir l'estiu en una festa sense fi.
 
Estem connectats. Tots ho estem i tot ho està. I els llibres no són una excepció. Hi ha lectures que són això, simplement: una cita íntima amb el/s lector/s.
De les aproximadament 80.000 aplicacions actuals per a dispositius per a Ipad avui us volem parlar d’una, feta aquí a Catalunya que ens ha cridat especialment l’atenció pel seu contingut i jugabilitat.
Aquests animalons de fusta són una fantàstica combinació de disseny, natura i imaginació. És una recomanació de Bateu Lune.
 
És una web de
Oficines Petitcity.com
c/Neptú, 18 Baixos, 08006 BCN
Tel. 93 368 66 36
Mail. admin@petitcity.com
Disseny web i programació
Albert Corberó
Miquel Serrabassa
Jose M. Gutiérrez
© Copyright Petitcity S.L. 2014