Edició Barcelona
Conceptes com “gastronomada“o “street food” estan molt de moda a Barcelona i gran prova d'això és per exemple el Van Van Market.
Ingràvid pretén fer arribar la cultura contemporània a tothom a través de l'aprenentatge, el coneixement i la creativitat.
Per la Mercè podreu recórrer les estances del Palauet Albéniz, passejar per les elegantíssimes avingudes dels jardins de Joan Maragall, veure espectacles de carrer i participar en tot d’activitats i tallers.
A La Mercè Tradicional hi ha activitats de tot tipus, a totes hores i per a tots els públics. Segur hi trobes la que més t'agradi per gaudir amb els amics o amb la família.
Tota la informació dels espectacles ubicats al Parc de la Ciutadella durant les festes de la Mercè.
El Piromusical de la Mercè 2014 serà l'espectacle que clausurarà el Tricentenari BCN. Una proposta artística que combinarà foc, projeccions audiovisuals i elements escènics sota la direcció de Lluís Danès.
Durant les festes de la Mercè, el MAC omple el castell de Montjuïc amb espectacles de teatre, circ i dansa per a tots els públics.
No podem jutjar a les persones pel físic, oi? Aquest els la lliçó que ens proposa aquest conte clàssic al Teatre Guasch.
Sol solet, el cargol treu banya, les petites formiguetes o la lluna són algunes de les cançons que han inspirat aquest espectacle de titelles per als més petits
Acaba d'arribar a les llibreries una noia joia, segons l'escriptora, mare i seguidora de PetitBCN Teresa Roig, titulat Sempre t'estimaré
El primer film d’animació produït per Steven Spielberg explica, seguint els patrons estilístics i musicals de Disney
Arriba a Barcelona l’Escola d’Idiomes DinoCrocs, per a nens i nenes d’1 a 11 anys. I per celebrar-ho, aquest curs la matrícula és gratuïta! 
Petits!Grans!Llibres! és un esdeveniment cultural que vincula els infants amb els adults de la mà de la literatura, la creativitat i la musica. 
 
Les bales de vidre que més atrapen quan les mires ara tenen la versió més exclusiva. Les peces úniques de l'artista Mike Gong.
La Mostra d'Associacions és la proposta més participativa de la Mercè, però la d’enguany compta amb una característica especial: Barcelona ha estat escollida Capital Europea del Voluntariat 2014
La Mariona està avorrida i es posa a dibuixar. Quina sorpresa quan descobreix que tot el que dibuixa es fa realitat!
L'acompanyament de l'aprenentatge lector i la descoberta de la literatura són els dos cursos que ofereix l'Escola Tantàgora. Les inscripcions ja estan obertes pel pròxim curs!
Audi Attitudes llença la app Attitudes Ruta Segura, una innovadora aplicació per smartphones que pretén educar als nens d'una manera divertida i responsable.
L’exposició L’eclosió del passat: ous i cries de dinosaure presenta una nova perspectiva del món dels dinosaures a través de l’estudi dels seus ous, embrions i cries.
Matrícula gratuïta pels subscriptors de PetitBCN!
Voldríeu veure un jardí sobre poblat d'imatges de la més diversa i acolorida flora i fauna? L'artista Andrea Mastrovito ens ha preparat un racó que de ben segur que us sorprendrà!
El Parc del Delta del Llobregat és un indret únic, allunyeu el concepte de parcs urbans i jardins ben cuidats, això és natura en estat pur. 
 
Una marca de roba, jocs i complements infantils fets amb teixit de pissarra innovador i original. 
 El Lego pot ser un joc per a uns i una manera d'expressar l'art per a altres. L'artista Thomas Poulsom ens presenta una col·lecció increïble d'ocells fets amb aquest material.
L'artista Chambliss Giobbi's ens presenta una exposició per a fer-nos reflexionar als més grans i per meravellar als més petits.
Cinc sessions per experimentar el mètode Music Together! Aprenentatge en la música pels més petits, dels 0 als 5 anys, amb tota la família!
Ja ha arribat la tornada a l'escola, és moment de comprar material escolar: llibres, carpetes, llibretes, estoigs, llapis, retoladors i també roba nova. I tot això s'ha de marcar per no perdre-ho, oi? T’oferim un 8% de descompte en les etiquetes Stikets.
Us convidem a descobrir el germà petit del Montseny. Infinits camins, boscos i excursions ben a prop de Barcelona.  
Voleu saber com fer un estel ben fàcil i amb material de casa? Aquesta tarda d’estiu ja no serà avorrida, atreviu-vos a fer volar el vostre propi estel!
La Biblioteca de Catalunya habilita per 5a vegada els Jardins Rubió i Lluch com espai de lectura, préstec i servei Wifi.
 
És una web de
Oficines Petitcity.com
c/Neptú, 18 Baixos, 08006 BCN
Tel. 93 368 66 36
Mail. admin@petitcity.com
Disseny web i programació
Albert Corberó
Miquel Serrabassa
Jose M. Gutiérrez
© Copyright Petitcity S.L. 2014